Voluntariat a La Trapa

Els voluntaris són una peça clau en l’engranatge de la gestió de la Trapa. Gran part de les feines s’han pogut dur a terme gràcies a la col·laboració altruista de nombrosos grups de voluntaris que dediquen el seu temps lliure a col·laborar en el manteniment i recuperació de la finca.

Els amics i amigues de la Trapa han fet feines tan diverses i interessants com: restauració del marges i teulades, empedrats, recuperació de façanes, tractament de fusta, restauració del safareig, neteja de les mines, atenció als visitants, tala d’arbres cremats, sembra d’arbres, posada en marxa d’un hort, tancaments, manteniment dels camins... Totes aquestes feines han estat i són imprescindibles per a la conservació d’aquest espai natural.

Jornades de voluntariat
Periòdicament el GOB organitza jornades de voluntariat per fer tasques de manteniment i conservació, que solen coincidir amb el primer diumenge de cada mes.
El lloc de trobada és al carrer Sant Miquel de Palma (davant el sortidor de benzina) a les 9h. Per inscriures cal enviar un correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Camps de voluntariat a La Trapa i Sa Dragonera
Amb l’arribada de l’estiu, el GOB organitza camps de voluntariat ambiental per a joves tant a la Reserva Biològica de la Trapa com al Parc Natural de Sa Dragonera. Aquestes activitats s'ofereixen per afavorir la conservació d’espais naturals i d’espècies, l'ús sostenible dels recursos naturals (consum i alimentació, aigua, energia, residus) i l'educació ambiental.