Dimecres, 11 Desembre 2013 13:21

11.12.2013. Activistes paralitzen les obres de ses Fontanelles.

Avui han entrat les màquines a destrossar la darrera zona humida de Palma.

 

11.12.2013. Activistes paralitzen les obres de ses Fontanelles.

Avui han entrat les màquines a destrossar la darrera zona humida de Palma.

_________________________________________________________________________________________

Després de més de 10 anys de lluita i reivindicació social per protegir aquesta zona humida, membres de la Plataforma Salvem ses Fontanelles, han realitzat avui matí una acció directa no violenta, paralitzant durant prop d'una obra les obres que han començat a destrossar la zona humida de ses Fontanelles.

 

La protecció de la darrera zona humida de Palma davant les intencions de destruir-ho per a la construcció d'un macro centre comercial, ha estat reivindicada durant anys de mobilitzacions, denúncies, tramitacions legals davant totes les institucions responsables del futur d'aquesta zona humida de la Platja de Palma. Malauradament sembla estat en va. Però encara no està tot perdut i des de la Plataforma seguirem lluitant per aquest espai natural. Seguirem denunciant i actuant per evitar un dany irreverssible a la zona humida i als hàbitats i la biodiversitat que alberga.

 

Amb aquesta acció volem denunciar la irresponsabilitat i negligència política que ha fet possible que avui s'iniciessin aquestes obres de destrossa, i denunciar alhora el model que segueixen impulsant els nostres responsables polítics i que aboca Mallorca cap al col·lapse: més construcció, més destrucció, més especulació.

 

Ara més que mai, salvem ses Fontanelles!

 

Llegir 894 vegades Darrera modificació el Dijous, 11 Juny 2015 22:24

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.