Dimecres, 17 Juliol 2013 09:30

17/07/2013. El GOB celebra la Sentència del TSJB que salva sa Ràpita.

El TSJB amb la seva sentència posa en evidència la irresponsabilitat política. Queda clar que tenir majoria absoluta no és sinònim de "tot s'hi val".

 

 

 

 

17/07/2013. El GOB celebra la Sentència del TSJB que salva sa Ràpita.

El TSJB amb la seva sentència posa en evidència la irresponsabilitat política. Queda clar que tenir majoria absoluta no és sinònim de "tot s'hi val".

_________________________________________________________________________________________

 

Avui estam de celebració i és que el TSJB en sentència de 9 de juliol ha anul·lat l'acord del Consell de Mallorca que, argumentant una falsa "modificació d'errors", passava les hectàrees urbanitzables de sa Ràpita de 2 a 22 possibilitant la construcció de l'hotel de 1.200 places que el Govern havia declarat "d'interès autonòmic".

 

Amb aquesta sentència es posa en evidència la irresponsabilitat i manca d'escrúpols dels polítics del Partit Popular a l'hora de fer "urbanisme a la carta" servint als interessos concrets, sigui d'un promotor, sigui d'un batlle o sigui d'un inversor.

 

El TSJB però en el seu argumentari el que fa és desmuntar la justificació per la qual, l'augment d'hectàrees urbanitzables a la finca de Son Durí, es justificava amb una correcció d'errors materials. El TSJB, després d'esmentar una àmplia jurisprudència, deixa clar que només es pot argumentar una modifcació d'errors si l'error és explícit i no fruit de determinades "interpretacions" o argumentacions enrevesades.

 

EL GOB demana ara al Consell que acati la sentència i no la recorri.

Donada l'evidència de la manipulació intencionada per part del Consell de Mallorca per tal de justificar via "modificació d'errors" la possibilitat de construir l'hotel de 1.200 places a sa Ràpita, que el Consell de Govern havia declarat prèviament d'Interès Autonòmic sense ni tan sols avaluar si el projecte era legal o no, el GOB exigeix responsabilitat i demana al Consell que no recorri la sentència, l'acati i en conseqüència es retiri la declaració d'Interès Autonòmic.

 

Llegir 1269 vegades Darrera modificació el Diumenge, 05 Juliol 2015 18:57

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.