Divendres, 17 Desembre 2010 00:00

17/12/10 La plataforma Son Bordoi Viu demana al Govern que elimini el projecte d’urbanització

Varis representants dels col·lectius* que l’integren s’han concentrat el matí d’aquest divendres davant el Consolat de la Mar. S’ha desplegat una pancarta amb el lema "45.000 pisos buits... en fareu més a Son Bordoi?".

 

 


17 de desembre de 2010.

La plataforma Son Bordoi Viu demana al Govern que elimini el projecte d’urbanització


Varis representants dels col·lectius* que l’integren s’han concentrat el matí d’aquest divendres davant el Consolat de la Mar. S’ha desplegat una pancarta amb el lema "45.000 pisos buits... en fareu més a Son Bordoi?". Amb aquesta acció es vol demanar al Govern que renunciï d’una vegada per totes a aquest projecte d’urbanització al Molinar. L'executiu autonòmic és qui ha d'aprovar les normes subsidiàries i complementàries que permetran la urbanització. Creiem fermament que edificar més havent-hi 45.000 pisos buits a Palma és una proposta gens assenyada.
 


 

No podem permetre que un govern que fa bandera de la protecció del territori vulgui cimentar una de les darreres àrees rurals properes a Palma i un paisatge que caracteritza un barri com el Molinar. Per tant, apel·lam a l’executiu a la responsabilitat i a exercir una política d’habitatge que no suposi més ciment.

A més, la urbanització suposarà una saturació en serveis i població al Molinar i un col·lapse a l’entrada de Ciutat.

Llegir 1712 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 Juliol 2015 19:20

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.