Dimecres, 27 Febrer 2013 00:00

27/02/2013. El GOB aplaudeix la decisió d’Artà de rebutjar la urbanització de Sa Canova

Afortunadament hi ha pobles que segueixen apostant per la conservació del seu patrimoni natural.

 

27/02/2013. El GOB aplaudeix la decisió d’Artà de rebutjar la urbanització de Sa Canova

Afortunadament hi ha pobles que segueixen apostant per la conservació del seu patrimoni natural.

_________________________________________________________________________________________

 

Amb el suport de tots els grups polítics amb representació municipal (UIA, CxI, PSOE, IV) llevat del PP, l’Ajuntament d’Artà aprovà ahir una moció que reclama la consolidació de la protecció de Sa Canova, i rebutja el desenvolupament de projectes urbanístics.

La presentació a l’Ajuntament d’un esborrany d’avantprojecte urbanístic, que planteja la construcció de 200 bungalows, ha motivat aquesta reacció municipal impulsada per IV, en l’oposició.

 

 

Recordem que Sa Canova és un dels icones en la protecció dels espais naturals a Mallorca. En els anys 90 va ser objecte d’una important mobilització per evitar-ne la urbanització, campanya que comptà amb la implicació de diversos artistes de molt renom entre els quals destacaren Barceló, Mariscal i Tàpies. L’aposta per la protecció, per part del govern municipal, va ser fonamental.

Des del GOB aplaudim l’acord municipal i valoram molt positivament que, en contraposició a la política del Govern, de desregulació urbanística i facilitació de qualsevol gran projecte, existeixin posicions assenyades com la de l’ajuntament artanenc.

 

Llegir 1340 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 Juny 2015 18:17

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.