Divendres, 27 Agost 2010 01:00

27/08/10 El GOB denuncia que GLOBALIA continua amb les obres tot i el Decret de suspensió de l'Ajuntament de Llucmajor i l'expedient d'infracció urbanística.

La Policia Local hauria de vigilar el compliment de la suspensió de les obres i l'Ajuntament hauria ja d'haver precintat les obres que avui continuen en marxa.

Divendres, 27 d'agost de 2010

El GOB denuncia que GLOBALIA continua amb les obres tot i el Decret de suspensió de l'Ajuntament de Llucmajor i l'expedient d'infracció urbanística.
La Policia Local hauria de vigilar el compliment de la suspensió de les obres i l'Ajuntament hauria ja d'haver precintat les obres que avui continuen en marxa.


El passat 5 d'agost el GOB va denunciar a l'Ajuntament de Llucmajor, SEPRONA i a l'Agència de Disciplina Urbanística del Consell de Mallorca, les obres de construcció d'un aparcament al terrenys rústics situats a devora de les instal·lacions al Polígon Son Noguera de Llucmajor de l'empresa GLOBALIA.

L'Ajuntament de Llucmajor, en data 12 d'agost de 2010 va dictar un Decret suspensió de les obres que es dues a terme al polígon 42, parcel·la 558 per no disposar de llicència municipal.

Així mateix s'anunciava l'obertura d'un expedient de disciplina urbanística i s'instava al promotor a sol·licitar la llicència, tot i saber, que no pot disposar de llicència perquè té denegada la sol·licitud d'interès general per part de la Comissió Insular d'Urbanisme i Patrimoni del Consell de Mallorca i perquè va en contra del propi Pla General d'Ordenació Urbana de Llucmajor.

EL GOB DEMANA L'ACTUACIÓ DECIDIDA DE L'AJUNTAMENT DE LLUCMAJOR
Davant la constància de que avui, continuen en marxa les obres, el GOB exigeix a l'Ajuntament de Llucmajor que actuï amb contundència contra les obres d'aquesta empresa i clausuri, precinti les obres i sancioni als responsables (promotor, constructor i/o tècnic director).

Així mateix demana la intervenció de l'Agència de Disciplina Urbanística i el SEPRONA per aturar ja aquestes obres il·legals.

Llegir 782 vegades Darrera modificació el Dijous, 09 Juliol 2015 10:35

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.