Divendres, 28 Mai 2010 01:00

28/05/10 Dilluns, 31 de maig: acte per a la protecció de l'entorn de Lluc

L'Associació d'Antics Blavets, ARCA i el GOB organitzen un acte reivindicatiu per reclamar la desclassificació de la urbanització d'Es Guix.

Divendres, 28 de maig de 2010

Dia 3 de juny, un dia clau pel futur de la Serra de Tramuntana

Dilluns, 31 de maig: acte per a la protecció de l'entorn de Lluc
L'Associació d'Antics Blavets, ARCA i el GOB organitzen un acte reivindicatiu per reclamar la desclassificació de la urbanització d'Es Guix.


La urbanització d'aquest espai emblemàtic de la Serra de Tramuntana, malauradament, continua sent motiu de reivindicació. La desclassificació de la urbanització d'Es Guix dista encara de fer-se efectiva per les diferències de parer entre les diferents forces polítiques al Consell de Mallorca.

Lluc és sagrat i el seu entorn excepcional. Cal protegir Es Guix de manera definitiva i restaurar aquest entorn natural i paisatgístic. Per tot això, les entitats que formam el Col·lectiu en Defensa de Lluc, organitzam pel proper dilluns 31 de maig, a les 20h a Can Alcover, un acte cívic per reivindicar, un cop més, la protecció d'aquest entorn.

 

L'acte consistirà en:
- Projecció d'un audiovisual inèdit sobre els valors de l'entorn de Lluc i l'amenaça que suposa la seva urbanització.
- Exposició dels dibuixos reivindicatius creats pels pintors "Gustavo", Joan Guerra, Baldovino i "Torres Canet ".
- L'actuació de l'Escolania dels Blavets de Lluc.
- Petit refresc per cortesia de la Conselleria de Comerç, Indústria i Energia, amenitzat per Brazil Essence.

CAL QUE HI SIGUEM TOTS, PERQUÈ LLUC I LA SERRA DE TRAMUNTANA MEREIXEN LA PROTECCIÓ DELS SEUS VALORS NATURALS, CULTURALS, PAISATGÍSTICS I PATRIMONIALS.

Llegir 908 vegades Darrera modificació el Dimarts, 07 Juliol 2015 20:46

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.