Dimecres, 28 abril 2021 13:18

Dijous intervindrem al ple representants de les entitats ciutadanes que demanam diàleg per Nuredduna

Demà intervindrem al Ple per deixar constància de la nostra veu a favor que s'obri una via de diàleg per Nuredduna.

Com recordaran, les entitats ciutadanes PIMECO, AFEDECO, GOB, FLIPAU amb Pere Garau, ARCA i Associació de Comerciants del Mercat de Pere Garau havíem demanat a tots els grups municipals que duguessin a Ple una proposta en nom de la ciutadania a qui totes aquestes entitats representam.

Donada la controvèrsia suscitada pel projecte que afecta el carrer Nuredduna i el seu entorn, i ja que hi ha nombroses entitats ciutadanes que manifesten dubtes al respecte, en un acte d'aprofundiment dins la democràcia participativa, vàrem proposar aquesta proposta de resolució:

Que l'Ajuntament de Palma desenvolupi una iniciativa cap a la restitució d'un diàleg constructiu i, si hi cap, la rectificació del futur de l'Eix Cívic de Nuredduna-Pere Garau.

A hores d'ara sabem que els Grups municipals de Ciudadanos i del Partit Popular han presentat la proposta.

Llegir 189 vegades Darrera modificació el Dimecres, 28 abril 2021 13:28
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.