Dimecres, 28 Febrer 2018 10:51

El GOB al·lega contra un nou sector comercial a Santa Margalida.

El GOB considera que és desmesurat i que no està en absolut justificat un nou urbanitzable per a usos comercials en una zona que ara és tot pinar i garriga.

El GOB va presentar al·legacions ahir a la revisió de les NNSS de Santa Margalida. El GOB considera que l’acord de l’Ajuntament de Santa Margalida pel que s’aprova la revisió de les NNSS i la seva exposició pública, és nul de ple dret ja que no va acompanyat del corresponent document ambiental tal i com determina la Llei d’avaluacions d’Impacte Ambiental de les Illes Balears.

Per altra banda però, el GOB centra les seves al·legacions al nou sector de sòl urbanitzable comercial de 39.000m2 que l’Ajuntament projecta en una zona actualment de pinar i garriga.

El GOB considera que per res queda justificada la necessitat d’aquest desmesurat nou sector de sòl urbanitzable per a usos comercials i que tampoc no s’han avaluat els impactes que se’n podrien derivar del seu desenvolupament, com per exemple, els efectes sobre la mobilitat que tendria una activitat comercial d’aquestes dimensions.

Aquesta manca de justificació resulta encara més sorprenent si es té en compte la manca de desenvolupament, des de les NNSS del 86 fins a la data present, del sòl destinat per a usos terciaris i de serveis prevists al llarg de l’eix de la carretera a Artà.

Per tot això, el GOB demana que s’anul·li l’acord de revisió de les NNSS de 30 de novembre de 2017 i que, en qualsevol cas, es descarti la proposta d’aquest nou sector urbanitzable (SUDO-02CP) comercial de 39.000m2 perquè és desmesurat i no està en absolut justificat.

Llegir 1328 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.