Dimecres, 25 abril 2018 11:14

El GOB apel·la a Delegació de Govern per paralitzar l'atemptat a la Caleta de Portals

Demanam que suspengui les obres tal i com preveu el Reglament de Costes quan es tracta d'obres que afecten el Domini Públic Marítimo Terrestre.

El GOB va remetre la setmana passada un escrit a Delegació de Govern posant-los en coneixement de la situacióde la Caleta de Portals. Fa més de quinze dies que el GOB va presentar denúncia davant Demarcació de costes per les obres que s'estan executant dins la platja de la Cala de Portals Nous, al municipi de Calvià. Es tracta d'unes obres efectuades dins DPMT (Domini Públic Marítimo Terrestre), sense que tenguem constància de que disposin de la preceptiva concessió administrativa tal com ordena l’article 64.1 de la Llei de Costes. Tot i això hem pogut constatar que les obres continuen al seu ritme, fet que podria constituir infracció greu de la Llei atenent que s'ocupen de nou uns 300m2 de la mateixa platja.

Vist el que disposa l'article 228.2 del Reglament de Costes on s'especifica que el Delegat del Govern podrà suspendre els actes i acords adoptats per les entitats locas que afectin a la integritat del DPMT, des del GOB demanam a Delegació de Govern que es faci efectiva aquesta suspensió i demanam alhora, la demolició de tot el que s'ha fet i la restitució a l'estat original.

Llegir 994 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.