Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 19 Juny 2019 11:59

El GOB denuncia a Costes una suposada explotació de serveis de temporada a Platja de Palma sense autorització ni concurs.

Preus dels serveis que s'ofereixen sense autorització Preus dels serveis que s'ofereixen sense autorització

Un exemple més dels centenars d'ocupacions i explotacions irregulars que hi ha arreu del litoral de les Illes.

El GOB va presentar la setmana passada una denúncia a Demarcació de Costes i Ajuntament de Palma en relació a una explotació de serveis de temporada a Platja de Palma de la que no tenim constància que disposi de cap autorització ni que s’hagui fet cap concurs per atorgar-lo. Es tracta d’uns serveis que s’estan explotant i que ocupen l’espai pública amb més de 5.000 hamaques, uns 2.000 para-sols i un centenar d’elements nàutics (velomars, paraigües, planxes, etc) sense que hi hagi constància que se disposi de la preceptiva autorització de la Demarcació de Costes de les Illes Balears.

Una vegada obtinguda, o mentre es tramita la preceptiva autorització, l’Ajuntament de Palma ha de convocar un concurs per a l’adjudicació de l’explotació d’aquests serveis de temporada, cosa que encara no s’ha fet per a la platja de Palma-s’Arenal, però si en canvi per a la platja de Ciutat Jardí. Aquesta platja actualment no disposa dels serveis de temporada, però en canvi sí la de s’Arenal, la qual cosa representa una clara discriminació competitiva a l’hora del concurs i una evident avantatja per l’empresa que ja explota econòmicament unes instal·lacions no autoritzades.

Per això sol·licitam que s’investiguin aquesta presumpta explotació irregular dels serveis de temporada en la platja de Palma-s’Arenal i se prenguin les mesures administratives i sancionadores pertinents.

 

Les campanyes del GOB depenen del suport econòmic dels seus socis i sòcies.
Suma't a nosaltres ARA!

Llegir 970 vegades Darrera modificació el Dimecres, 26 Juny 2019 13:23