Dilluns, 27 Gener 2020 12:30

El GOB denuncia les obres davant l'Hotel Illa d'Or del Port de Pollença

Des de fa uns dies es fan obres a una de les terrasses situades davant l’Hotel Illa d’Or del port de Pollença. Les obres consisteixen en la substitució d’un enllosat igual a l’existeix a la resta del Passeig Voramar per un enrajolat de color blanc.

 

Donat que la totalitat del Passeig Voramar està inclòs com a element catalogat al Catàleg de Patrimoni de Pollença, el qual inclou també totes les terrasses de l’Hotel Illa d’Or, consideram que no s’haurien de permetre aquestes actuacions que canvien la fisonomia urbanística d’aquets elements, motiu pel qual se cataloguen.

Per altra part, tampoc hi ha constància que les ocupacions existents davant l’Hotel Illa d’Or estiguin actualment emparades per les concessions administratives preceptives al estar ocupant zona de domini públic marítim terrestre, per quan no se n’ha publicat al BOE cap pròrroga de les existents ni cap nova concessió.

Davant aquestes actuacions aparentment no conformes amb les normatives de patrimoni, urbanístiques ni de costes, sol·licitam a l'Ajuntament de Pollença i a Demarcació de Costes que s’investiguin aquestes obres i se’ns informi de les actuacions realitzades en el sentit de control de la seva legalitat.

 

 

Llegir 736 vegades

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob