Dimecres, 11 abril 2018 12:45

El GOB denuncia unes obres il·legals a la Caleta de Portals, Calvià.

Des del GOB sol·licitam la immediata paralització d’aquestes obres, i la restitució dels terrenys al seu estat natural anterior.

Fa anys que el GOB juntament amb veïns de la zona alerten dels processos de privatització i degradació de la Caleta.

El GOB ha denunciat avui a Demarcació de Costes de les Illes Balears que s'estan realitzanta unes obres dins la platja de la Cala de Portals Nous, al municipi de Calvià, que suposen una forta agressió a l’aspecte tradicional de la platja així com un fort impacte ambiental dins la zona de domini públic marítim terrestre.

Al tractar-se d’unes obres no emparades mitjançant la preceptiva concessió administrativa, tal com ordena l’article 64.1 de la Llei de Costes, és pel que, sol·licitam la immediata paralització d’aquestes obres i la restitució dels terrenys al seu estat natural anterior.

Fa anys que el GOB juntament amb el moviment veïnal, denuncia la privatització i degradació de la Caleta de Portals: https://www.gobmallorca.com/que-feim/territori-i-urbanisme/15-05-2013-el-gob-i-la-plataforma-salvem-la-caleta-de-portals-denuncien-la-privatitzacio-de-la-caleta

Llegir 1294 vegades Darrera modificació el Dimecres, 11 abril 2018 12:58

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.