Divendres, 11 Octubre 2019 10:01

EL GOB es planta i no assisteix avui al Ple de la Comissió de l'Impost de Turisme sostenible.

El GOB i altres entitats han estat convocades amb 48h d'antelació a un Ple extraordinari que posa de manifest que aquest Govern fa al que vol amb l'Impost.

L'ordre del dia ha estat convocat amb l'objectiu que els membres del Ple avalin un canvi en el Pla de 2009 - que ja s'havia aprovat amb el nostre vot en contra - per tal de poder destinar doblers del fons al rescat de les empreses afectades per la fallida de Thomas Cook.

Això després de que el mateix Govern anunciés dies enrera que retornaria als hotelers l'impost de l'ecotaxa que els turistes havien pagat als seus establiments.

Tot plegat un despropòsit que desvirtua, encara més, l'objectiu que hauria de tenir aquest impost. Des del GOB ens negam a assistir a un Ple que esdevé una simple escenificació de participació i instam al Govern a disoldre el Ple perquè tanmateix no té ni les funcions ni el funcionament previst a la Llei de l'Impost i al Reglament que l'ha desenvolupada.

Per altra banda, exigim que l'Impost en cap cas sigui utilitzat per rescatar empreses privades amb un doblers que els turistes han pagat entenent que anaven destinats a mesures de "sostenibilitat" ambiental.

L'impost ha esdevengut una estafa tant per l'objectiu, com per la gestió del fons.

Llegir 1528 vegades

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob