Dimarts, 11 Juny 2019 12:15

Presentam una denúncia a Costes per suposades obres il·legals al mollet de Tuent

Pareix esser que el motiu de la remodelació i ampliació de l’embarcador no és altre que facilitar l’embarcament dels passatgers per a les empreses de barques dedicades a la realització d’excursions turístiques.

El GOB ha denunciat davat Demarcació de Costes, unes obres de remodelació i ampliació a l’embarcador de Cala Tuent que es troben actualment en execució. Unes obres que necessiten prèviament la tramitació i l’atorgament d’una concessió administrativa per a l’ocupació del domini públic marítim terrestre.

Atès que no consta que s’hagi tramitat ni atorgat cap concessió en relació a aquesta ocupació per obres, tot fa sospitar que la seva construcció és clarament il·legal.

Pareix esser que el motiu de la remodelació i ampliació de l’embarcador no és altre que facilitar l’embarcament dels passatgers per a les empreses de barques dedicades a la realització d’excursions turístiques des de el Port de Sóller a Sa Calobra i que ara volen ampliar l’oferta a la platja de Tuent. El que fins ara era una platja tranquil·la i familiar en el cor de la Serra de Tramuntana amb aquestes actuacions, presumptament il·legals, té el perill de convertir-se en una altra zona massificada de la costa. A més la presència constant d’aquestes “golondrines” són un perill per els banyistes.

Per això sol·licitam que s’investiguin aquestes obres i se’ns informi si els promotors disposen de les autoritzacions i concessions pertinents per a aquestes actuacions.

Aquesta és una més, de les mils d'actuacions irregulars i il·legals que gairebé de manera sistemàtica, es produeixen arreu del litoral i costa de Mallorca i per la qual el GOB sol·licita actuació immediata a Demarcació de Costes així com la necessària coordinació entre administracions per regular i vigilar totes aquestes actuacions dins el Domini Públic Marítim Terrestre.

 

Llegir 785 vegades Darrera modificació el Dilluns, 17 Juny 2019 13:13

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.