Dijous, 23 Juliol 2015 08:06

La Plataforma per ses Fontanelles, llança una campanya adreçada als inversors i a les marques que es volen establir al «Palma Springs»

L'objectiu de la campanya és donar a conèixer als accionistes d'Unibail-Rodamco i a les empreses que volen establir-se al futur centre comercial els arguments que desaconsellen la seva aposta que els fa esdevenir còmplices de la destrucció de la darrera zona humida de Palma.

 

Davant la incertesa del futur de la zona humida de ses Fontanelles, la Plataforma Salvem ses Fontanelles, llança una campanya adreçada als inversors i a les marques que pretenen establir-se al futur centre comercials.

La idea és fer-los arribar informació relativa a la campanya que, durant més de 10 anys, la Plataforma ha protagonitzat per salvar la darrera zona humida de Palma. A més, els feim arribar informació relativa a la inseguretat de la tramitació administrativa del projecte i els demanam que no s'instal·lin al centre comercial per no esdevenir còmplices de la destrucció de la darrera zona humida de la ciutat.

Des de la Plataforma, hem llançat un blog http://saynotopalmasprings.org/ en diferents idiomes a través del qual llançam un vídeo amb l'etiqueta #saynotopalmasprings que pretenem que sigui viral a les xarxes i que pugui arribar a aquestes empreses que tenen previst implantar-se al futur centre comercial. També està previst arribar-hi amb una carta en la que s'exposaran de forma detallada les reivindicacions de la Plataforma i la nostra total disposició a tenir una interlocució directe amb els inversors i marques per exposar-los la realitat a la que s'enfronten.

https://www.youtube.com/watch?v=8z3R1V6LEAc

 

Recordau que ara fa un més aproximadament un activista de la plataforma ja es va desplaçar a Paris per ser present a la junta d'accionistes d'Unibail-Rodamco i demanar-los que no invertissin en el projecte Palma Springs


Encara hi son a temps. Encara hi som a temps.
Ses Fontanelles no està perdut encara. La situació actual de la tramitació dels permisos i llicències necessàries pel desenvolupament del projecte encara no està tancada i només s'hi han desenvolupat les obres d'urbanització.

Un cop coneixedors de la realitat ecològica de l'indret i del rebuig i mobilització de la societat que durant més de 10 anys ha mantingut una plataforma activa i en contra, esperam que els inversos i marques, també tenguin temps encara de no involucrar-se en un projecte que no té totes les garanties de poder-se desenvolupar i que ha generat molta crispació social.

Paral·lelament, la Plataforma té previst sol·licitar una reunió amb el nou equip de govern de l'Ajuntament de Palma, per conèixer de primera mà, l'estat actual de tramitació del projecte i analitzar totes les possibilitats de paralització del projecte.
 

 
 
 
 
Llegir 1469 vegades Darrera modificació el Dilluns, 03 Agost 2015 16:42

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.