Dilluns, 26 Novembre 2018 11:34

Molí de’n Regalat (Artà). Celebram la sentència que ens dona la raó.

La resolució Ministerial és bona i deixa els 100m de zona de servitud impossibilitant la construcció dels 18 xalets que inicialment s’hi preveien.

Des del GOB consideram que l'Ajuntament ha de valorar totes les possibilitats per garantir la protecció del 100% de la Illeta de Molí den Regalat.

La protecció davant de la urbanització i edificació de 18 xalets a la illeta de Molí den Regalat, ha estat i és des de fa molts d'anys, motiu de reivindicació per part del GOB.

Aquests dies hem de celebrar la sentència de l’Audiència Nacional que desestima el recurs contra l'Ordre Ministerial de la partió del DPMT.

El 22 de juny de 2016 el Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente va aprovar i notifica al GOB la resolució definitiva de la modificació de la ribera de la mar i modificació del límit de la zona de servitud de protecció, en el tram de la Illeta Molí den Regalat. a favor del que han defensat sempre el GOB, Alternativa per Artà i l'Associació de Veïnats de Montferrutx de la Colònia de Sant Pere. Així, el Ministeri va resoldre aprovar la modificació de la zona de servitud a 100m tal i com nosaltres reivindicàvem.

Això no obstant, la promotora va presentar un recurs contra l'aprovació d'aquesta Ordre Ministerial. Un recurs al qual el GOB s'ha personat i del que l’Audiència Nacional n’ha dictat sentència donant la raó a les nostres tesis.

Més enllà d'aquesta sentència, a la que el promotor encara pot presentar recurs de cassació davant del Tribunal Suprem, el GOB segueix apostant per la protecció íntegra de la Illeta Molí den Regalat i anima a l'Ajuntament a aprofitar la sentència, per valorar les opcions i fórmules que podrien possibilitar la protecció íntegra d'aquest emblemàtic espai.

Llegir 1224 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.