Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 30 Octubre 2019 12:18

Portocolom. El GOB demana la paralització immediata de l’asfaltatge de la ribera de mar.

La llei determina que els nous passejos, han d’estar en tot cas, fora de la ribera de de la mar.

Arram de la polèmica derivada de l’inici de les obres d’asfaltatge de la ribera de mar a Portocolom, i gràcies a la mobilització del veïnatge i de la Plataforma Salvem Portocolom, des del GOB i sense disposar d’informació relativa a si les obres disposes de la corresponent autorització de la Demarcació de Costes, exigim la paralització immediata de les obres ja que d’acord amb l’article 44.5 de la Llei 22/1988, de 28 de juliol, de Costes els nous passejos marítims s'han de fer fora de la ribera de la mar.

L’escrit de demanda de paralització s’ha enviat avui mateix a l’Ajuntament de Felanitx, Demarcació de Costes de les Illes Balears i Ports de les Illes Balears.

A més hem sol·licitat poder accedir a tota la informació relativa al projecte d’obres i pressupost que es preveu destinar a unes obres que, a dia d’avui i atenent la situació d’emergència climàtica, no tenen en absolut cap sentit sentit ni justificació. De fet atenent la pròpia Llei de Costes que el projecte ja incompleix, i d’acord amb el seu article 44.2 el projecte hauria d’incloure a més, un informe d’avaluació dels possibles efectes del canvi climàtic sobre els terrenys, informe que també sol·licitam.

 

Llegir 1313 vegades