Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 23 Juliol 2018 13:38

Sus a la campanya #araomai

Aquest passat dissabte, un grup d'activistes del GOB varen fer una acció simbòlica a la platja d'es Trenc per donar el sus a la campanya #Araomai.

L'acció ha partit de la idea artística de Teo Vidal.

Per a l'acció es va escollir es Trenc pel caràcter emblemàtic que té per a la lluita ecologista i al mateix temps perquè és un espai que pateix tots els mals dels excessos de la turistificació.

Imatges de l'acció de dissabte.

Des del GOB fa uns anys que s'ha encetat una línia de feina intensa sobre els impactes de la massificació turística en el nostre territori i sobre la necessitat d'un debat social sobre el model econòmic.

Hem encetat una línia de denúncia i proposta, fetes des de l'anàlisi crítica i teixint xarxa amb altres col·lectius d'aquí i de fora, que també hi treballen. Els cursos d'Economia i Ecologia Política del Turisme, accions denúncia contra la massificació, el turisme de creuers, les problemàtiques de degradació dels espais naturals massificats, la manifestació del 23 de setembre de 2017 juntament amb una assemblea de col·lectius, la xarxa amb entitats d'altres llocs de l'estat i del món.

Però també hem posat damunt de la taula la necessitat d'abordar col·lectivament, partint de l'anàlisi crítica del model actual, les propostes ecologistes del canvi de model que han de posar la vida al centre de les decisions que afecten el nostre futur.

Per això partim d'una proposta d'accions de sensibilització i conscienciació que volem culminar en la construcció d'un relat col·lectiu des de la perspectiva ecologista per construir l'alternativa necessària.

Aquí teniu més informació i materials de la campanya: https://www.gobmallorca.com/informa-t/destacat/1637-salvar-mallorca-es-araomai

 

 

Llegir 926 vegades