Diumenge, 13 Juny 2021 12:12

Trobada a Estellencs per a valorar amb veïns les propostes i alternatives al Pla General que es troba en fase d'avanç.

El GOB va fer la setmana passada, una trobada amb veïns d'Estellencs , de la mà de la Plataforma Defensa del paistages d'Estellencs, per valorar i treballar conjuntament les propostes fetes a l'avanç de planejament del Pla General d'Estellencs.

Un espai de feina col·laborativa amb la gent que coneix i viu el poble de primera mà i qüestiona les suposades "necessitats" a les que pretenen respondre les propostes d'aparcaments nous i nous creixements en un nucli singular que requereix un plantejament també específic i singular que permeti resoldre els reptes socials i econòmics del municipi amb un urbanisme adaptat i específic que respongui als reptes de futur i aposti per una integració efectiva i recuperació del teixit econòmic i social del municipi. 

Depuració, mobilitat, habitatge, teixit econòmic, conservació entorn, patrimoni cultural...qüestions claus que requereixen de la participació i implicació de qui viu el territori i que es traduiran a suggeriments que el GOB presentarà a Ajuntament d'Estellencs i Consell de Mallorca en les properes setmanes.

 

 

 

Llegir 203 vegades Darrera modificació el Dimarts, 15 Juny 2021 12:41
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.