Imprimir aquesta pàgina
Dimecres, 19 Juliol 2017 14:00

Demanam al Consell d'Administració de l'APB que no aprovi el nou projecte cimenter al Port d'Alcúdia

Demanam al Consell d'Administració de l'APB que no aprovi el nou projecte cimenter al Port d'Alcúdia Foto: Ultima Hora

Un nou projecte d'emmagatzematge i distribució de ciment amenaça d'agreujar la situació ambiental del port

Aquests dies ens hem assebentat pels mitjans de comunicació del projecte bàsic presentat per Transpulve 2009 SL., per implantar un nou centre d’enmagatzament i distribució de ciment en el Port d’Alcúdia.

El GOB ha demanat a l'APB personació amb l'expedient en qualitat d’interessats i ha sol·licitat així mateix, que s'ajorni elevar al Consell d’Administració de l’APB l’aprovació del projecte i l’atorgament de la concessió fins que les institucions polítiques i socials implicades haguem examinat exhaustivament l’expedient administratiu i els seus antecedents.

Pel que hem sabut, l'APB no ha donat tràmit d'audiència a l'Ajuntament d'Alcúdia sobre el projecte en qüestió.

Cal recordar que el Port d'Alcúdia està sotmès a una pressió important derivada de projectes amb efectes ambientals significatius com per exemple la càrrega i descàrrega de carbó, l'ampliació de la dàrsena d'Alcudiamar, l'activitat de magatzem, càrrega i descàrrega de xatarra, zona de taller i reparació d'embarcacions i el projecte de Marina Alcanada grup.

 

Demà dijous 20 de juliol a les 12h, hi ha convocada una concentració a l'entrada de l'estació marítima del Port d'Alcúdia per visibilitzar tots els conflictes que pateix el Port d'Alcúdia a dia d'avui.

 

Llegir 1161 vegades Darrera modificació el Dimecres, 26 Juliol 2017 09:27