Dimecres, 08 Agost 2018 12:09

Valldemossa és ara o mai.

Son Mossènyer, Valldemossa. En vermell sòl urbanitzable. Son Mossènyer, Valldemossa. En vermell sòl urbanitzable. Terraferida

Salvar Mallorca és #Araomai

Just ahir que des del GOB alertàvem del nou boom de la construcció, aprofitant bosses de sòl planificades en temps de l’urbanisme expansiu que s’acaben desenvolupant amb interessos purament especulatius per a uns pocs privilegiats, com el cas de New Follies, els companyes de Terraferida alertaven d’un nou cas a Valldemossa. Son Mossènyer, Una zona rural, classificada com urbà, no desenvolupada.

Un cas però, que a diferència de Deià (amb la urbanització Petit Deià) o Cala Llamp (New Follies) encara es pot evitar.

El ple de dilluns de l’Ajuntament de Valldemossa ha de decidir la seva desclassificació, ja que en aquest cas i de manera valenta, l’opció majoritària dels partits que formen govern a l’Ajuntament de Valldemossa és favorable a la protecció d’aquest indret i contrari a qui s’hi edifiquin 35 grans xalets de luxe sobre una superfície de 3,4ha.

Dilluns idò es pretén l’aprovació inicial d’una modificació puntual de planejament per protegir la zona. Una passa clau i valenta que òbviament ha topat amb les pressions dels especuladors locals, amb amenaces de demandes milionàries o d’altres de tipus personal, com denunciaven ahir els companys de Terraferida.

És per això que el GOB es suma al suport públic i explicit a l’Ajuntament de Valldemossa perquè tiri endavant amb aquesta aprovació inicial i també en el reclam cap al Consell de Mallorca, perquè es posicioni de manera clara a favor de la proposta de l’Ajuntament.

Llegir 1467 vegades

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob