Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 27 Mai 2013 10:29

27/05/2013. Els batles varen signar ahir el compromís per acabar el tren la pròxima legislatura. Varen ser recolzats per tots els partits polítics del Llevant (excepte el PP)

La Plataforma pel tren de Llevant aconsegueix el compromís polític  pel tren de la comarca de Llevant

 

 

 

27/05/2013. Els batles varen signar ahir el compromís per acabar el tren la pròxima legislatura. Varen ser recolzats per tots els partits polítics del Llevant (excepte el PP)

La Plataforma pel tren de Llevant aconsegueix el compromís polític  pel tren de la comarca de Llevant

_______________________________________________________________________________________________________________________ 

 

La plataforma pel tren de llevant va convocar ahir al 5 batles de la comarca del Llevant (Artà, Capdepera, Manacor, Son Servera, Sant Llorenç) a signar un document on expressen el seu desacord amb la resolució que adoptà el 19 d’abril de 2013 el Consell de Govern referent a descartar de forma definitiva la continuació de les obres del projecte ferroviari entre Manacor i Artà, i manifestar el seu malestar i rebuig amb aquesta decisió política atès que es consideren menyspreats pel Govern ja que en cap moment no han estat ni consultats ni tampoc informats sobre aquesta decisió que afecta directament els seus municipis i ciutadans.

 

Al mateix temps varen cornvocar a tots els partits polítics de tots els municipis de la comarca a signar el compromís de finalitzar les obres la propera legislatura en cas de que governin i així portar-ho en el seu programa electoral. Aquest compromís es ratificarà amb tots els líders autonòmics en un període de 15 dies.

 

La convocatòria es va fer en el punt d'entrada del tren en el Passeig del Ferrocarril de Manacor en en marc de la Fira, davant una important presència de vianants. A l'acte també hi va assistir la líder del PSIB-PSOE Francina Armengol.

 

Evocant les paraules del Conseller de Mobilitat que qualificà el tren de Llevant com una amollada de coloms, una vegada signats el documents, varen amollar coloms recordant tots aquells que al llarg de 15 anys i 8 marxes per les vies han donat i reiterat el seu suport

 

El Conseller Company havia convocat per dimarts 28 als batles de la Comarca que han manifestat que no assisitiran a cap trobada més amb el conseller de Mobilitat que fins ara els ha menyspreat. Sols es reuniran amb el Presdient Bauzà.

 

La Plataforma pel tren de Llevant reivindica un pacte de tots els partits per tal de sortir d'aquesta situació que fa avergonyir com a ciutadans. També demanen que d'una vegada per totes es publiquin els comptes clars dels costos del tren (no d'explotació) per separat, sense incloure despeses d'infraestructures. Allò que s'ha licitat, el que s'ha gastat, i el que queda per acabar l'obra.

 

Les fotos de l'acte les trobareu a

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.532434693461079.1073741825.235906889780529&type=1

 

Les declaracions a

http://www.youtube.com/watch?v=vcQeMELLMoA

 

http://www.youtube.com/watch?v=0mOV14GL3i8&feature=em-upload_owner

 

o a

 

http://www.youtube.com/user/capvermell07

 

 

Llegir 1700 vegades Darrera modificació el Dijous, 18 Juny 2015 22:45