Dimecres, 24 Octubre 2018 18:48

El GOB demana al President Ensenyat que el pressupost de l’Autopista Campos-Llucmajor es destini a la recuperació dels municipis afectats per l’aiguat.

Davant de la petició que demà dijous el President vol fer a l’assemblea de batles, el GOB considera que el Consell hauria ara de prioritzar les inversions cap a la recuperació dels municipis afectats per la torrentada.

 

El President del Consell, Miquel Ensenyat, fa comptes demanar demà dijous a l’Assemblea de Batles, que els consistoris renunciïn a 3 milions d’euros del proper Pla d’Obres i Serveis, per destinar-los als quatre ajuntaments afectats per la torrentada de dia 9. Així mateix el Consell ha decidit renunciar als doblers que ha li ha de transferir el Govern per reparar les carreteres i ponts afectats.

Des del GOB consideram que seria el moment de capgirar les prioritats d’una institució com és el Consell de Mallorca, en relació a la construcció de noves infestructures que agreujaran la impermeabilització del sòl amb una nova infrastructura de ciment i asfalt com és l’autopista de Llucmajor-Campos.

Consideram que hi ha suficients motius per abortar la construcció d’una infrascturura d’aquestes dimensions, i redirigir el pressupost previst de 32 milions d’euros en la recuperació dels municipis afectats i fer i a invertir en prevenir amb solucions ambientalment racionals episodis com aquest.

Llegir 582 vegades Darrera modificació el Dimecres, 24 Octubre 2018 18:53

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.