Dimecres, 05 Desembre 2018 11:36

El GOB sol·licita per escrit al Consell de Mallorca, la modificació del projecte de l’Autopista.

El GOB en representació de la Plataforma Antiautopista, demana poder tenir accés al modificat del projecte i que aquest, si realment existeix, sigui exposat, públicament.

Vista la informació que ha transcendit a través dels mitjans de comunicació en relació a l’anunci fet en la Audiència Pública del Consell de Mallorca per la Consellera de Territori i Infraestructures Sra. Mercedes Garrido, sobre la modificació del projecte d’autovia Llucmajor – Campos, que representaria una reducció de l’amplada dels 54 mts. de la previsió actual a 45 mts.

És per això, que a l’empara de l’acció pública en matèria d’urbanisme, ordenació del territori, carreteres, i acció popular en defensa del medi ambient, hem sol·licitat, que s’ens tengui per personats i part interessada en l’expedient administratiu de modificació del projecte i que es sotmeti a nou tràmit d’informació pública i ambiental.

 

 

Llegir 798 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.