Dijous, 09 Març 2023 11:35

Ens n’anem al Congrés dels Diputats

Des de fa temps estam en coordinació amb entitats d'àmbit estatal per trobar sinèrgies en els temes relatius a les grans infrastructures que l’Estat Espanyol ha previst i executat i que són vertaders despropòsits en temps d’emergència climàtica.

 

Ens hem enfocat, especialment, en el tema d'infrastructures de transport per haver-hi molts temes actius i crítics en relació a projectes d’ampliació o construcció: aeroports, ports, carreteres, etc.

Des d’aquestes entitats, hem organitzat, el 28 de març, una jornada al Congrés dels Diputats a Madrid, per entrar el debat crític dins mateix del Congrés.

Hi seran presents diversos territoris de l’estat amb temes vinculats a ports, aeroports, carreteres, etc i des de les Illes, hi aportarem el tema de la lluita contra les autopistes i concretament, la darrera, contra l’autopista de Llucmajor a Campos. Algunes d’aquestes lluites, a nivell de Catalunya, eren les que protagonitzaren, aquest dissabte passat, la manifestació a Barcelona “En defensa de la terra, construïm el futur”, impulsat per les plataformes Zeroport, No al 4rt Cinturó i Aturem Hard Rock i a la que el GOB hi va ser també present https://www.gobmallorca.com/que-feim/territori-i-urbanisme/el-gob-mallorca-participara-dema-d-una-jornada-de-reflexio-i-mobilitzacio-en-defensa-del-territori-a-barcelona

 

Terraferida, Joves pel Clima de Mallorca, Attac Mallorca i GOB som algunes de les entitats que formam part d’aquest espai d’àmbit estatal i hi serem presents. La jornada però, és oberta, i cal inscripció prèvia que podeu formalitzar aquí, on també podeu consultar tot el programa previst:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjnbZQwVSCaQke2lEnzyHHjI3MRYKL5FqGp-STTLUP0ojAtA/viewform

Està previst que la jornada es pugui també seguir per streaming.

Aprofitarem la trobada per fer una reunió presencial entre les entitats el mateix 28 el capvespre per abordar com continuam amb aquesta xarxa conjunta contra projectes crítics en temps de crisi climàtica i davant l’urgent i necessari canvi de paradigma cap a una transició ecosocial feminista.

 

Llegir 45 vegades Darrera modificació el Dilluns, 13 Març 2023 13:56

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob