Dimarts, 15 Juny 2021 11:18

Gran concentració unitària el 19 de juny contra els megacreuers

Barcelona, València, Palma, Tarragona, A Coruña i Vigo s'uneixen contra el retorn del turisme de megacreuers i les ampliacions dels seus ports.

Organitzacions veïnals, socials i ecologistes es concentraran el dissabte 19 de juny per a demanar al govern espanyol que torni a limitar l'entrada de creuers en els ports espanyols per raons sanitàries enfront de la covid-19, de salut pública i d'emergència climàtica.

Els impactes ambientals i socials dels megacreuers no només afecten a Palma, Barcelona, València, A Coruña i Vigo també es mobilitzen contra aquest tipus de turisme!

El pròxim DISSABTE 19 de JUNY farem sentir la nostra veu a una concentració unitària a diferents ciutats de l'estat #StopCreuers. A Palma, ens veiem a les escales de la Seu a les 11:30h.

Si ets una entitat, col·lectiu o plataforma adhereix-te al manifest.

Llegir 248 vegades Darrera modificació el Dijous, 17 Juny 2021 09:43
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.