Dijous, 08 Novembre 2018 11:47

La Plataforma Antiautopista es queda a les portes de poder intervenir al Ple del Consell de Mallorca

En una aplicació inflexible i estricta del reglament, ens impedeixen intervenir en la única sessió de tota la legislatura en que el Ple debat sobre l’Autopista.

 

 

La Plataforma antiautopistes, a través de Amics de la Terra i GOB, havia sol·licitat poder intervenir en el punt de l’ordre del dia d’avui, en el qual, l’oposició interpel·lava el President en relació amb el projecte de l’Autopista Llucmajor-Campos.

Minuts després de l’inici del Ple però, se’ns ha comunicat que no podíem intervenir, d’acord amb el Reglament del Consell de Mallorca, que no permet la intervenció en l’apartat de preguntes.

Des d’Assemblea i Plataforma Antiautopista, veim una vegada més com, en aquesta legislatura que havia de ser la de la transparència, se’ns nega la possibilitat de plantejar un debat públic i obert amb la ciutadania en relació al projecte imposat de l’Autopista Llucmajor Campos.

Feim públiques però les intervencions que estaven previstes i insistim en la necessitat de fer aquest debat públic i obert i emplaçam els responsables a no amagar-se darrera reglaments i formalitats per evitar així fer front a les posicions crítiques de la ciutadania contrària a aquesta manera de fer i entendre la política.

#AutopistaMai

Adjuntam intervencions

 

Llegir 857 vegades Darrera modificació el Dijous, 08 Novembre 2018 11:52

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.