Dimecres, 01 Desembre 2021 13:22

La Plataforma contra els Megacreuers engega campanya per sumar suports a la limitació d'aquest tipus de turisme

Diverses personalitats donaran la seva opinió sobre el debat generat al voltant de quants creuers pot suportar el port de Palma.

Amb les reflexions del que fou Ambaixador d'Espanya, Jorge Dezcallar, al voltant del debat sobre el límit dels creuers al port de Palma, la Plataforma contra els Megacreuers, de la qual formam part juntament amb Amics de la Terra, la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Palma, Ciutat per a qui l'Habita o Palma XXI, ha engegat avui una campanya a través de la qual donaran a conèixer l'opinió de personalitats destacades sobre aquest tema.

Per al diplomàtic, "el debat sobre els límits del turisme és molt saludable", ja que, al seu parer "la ciutadania ha d'opinar sobre qüestions que afecten les nostres vides". Dezcallar ha recordat, a través de les reflexions que ha fet arribar a la Plataforma, que aquest és un debat que també s'ha plantejat a ciutats com Venècia, Dubrovnik o Barcelona.

L'Ambaixador s'ha mostrat favorable a limitar els creuers al port de Palma, "per evitar aglomeracions". També ha mencionat entre les afectacions d'aquest tipus de turisme la contaminació i l'impacte visual sobre la façana marítima. "Som nosaltres els que hem de decidir quants creuers ens visiten i amb quina cadència. No els propietaris d'aquestes cadenes", ha afegit.

Es poden consultar les declaracions completes de Jorge Dezcallar a les imatges que acompanyen la campanya, que la Plataforma i les entitats que la conformen difondran a través de les seves xarxes socials.

FFhNYgPXwAUuloL

Llegir 221 vegades
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob