Dilluns, 02 Març 2020 16:55

La Plataforma presenta les al·legacions recollides contra l’ampliació de l’Aeroport de Palma.

Foto: Miquel Àngel Ballester Foto: Miquel Àngel Ballester Miquel Àngel Ballester

Avui acaba el termini d’al·legacions i AENA no ha presentat encara les modificacions a les que es va comprometre. En qualsevol cas, la Plataforma i i les més de 2.500 al·legacions registrades reclamen la retirada del projecte.

 

 

Després de la primera de les mobilitzacions convocades per la Plataforma contra l’ampliació encoberta de l’Aeroport de Palma que va concentrar més de 1000 persones davant de la Delegació del Govern, avui s’han registrat físicament les més de 450 al·legacions que es sumaran a les registrades electrònicament i que són gairebé ja 2.000. Un nombre que pot créixer encara al llarg del dia d’avui en que acaba el termini.
Des de la Plataforma recordam que el projecte que ha estat a exposició pública no inclou les modificacions que AENA ha anunciat i que tanmateix són considerades irrellevants per part de la Plataforma perquè no impliquen en absolut una restricció de l’operativitat de l’aeroport de Son Sant Joan. Tot el contrari. Des de la Plataforma asseguren que la reformulació que ha anunciat Aena del seu projecte consisteix només a llevar el pàrquing de cotxes i l'àrea de remots per a avions, la qual cosa suposa una part molt petita dels quatre projectes que tenen en tramitació relatius a Son Sant Joan.
Des de la Plataforma recordam les nostres reivindicacions són:
la retirada dels projectes que pretenen ampliar l’aeroport de Palma
que el Govern balear exigeixi la gestió dels ports i aeroports per evitar que aquests es planifiquin d’esquenes als interessos dels ciutadans de les Balears
que es compleixi la ratificació dels Acords de París i que s’actuï de forma contundent davant l’actual escenari d’Emergència Climàtica
que s’abordi amb contundència i determinació l’ineludible debat sobre el necessari canvi de model econòmic ja que l’actual, el monocultiu turístic, és insostenible i altament vulnerable
Per últim recordar que avui encara és dia hàbil per fer arribar al·legacions a ENAIRE. Recomanam enviar el model proposat per la Plataforma a través de la pàgina web https://aeroport.aguait.cat.
8)

Llegir 416 vegades

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.