Fes-te'n soci/a

[Vull anar directament al formulari per fer-me del GOB]

 

 

És gràcies als nostres socis i voluntaris que podem dur a terme les nostres accions i campanyes a favor del territori, els espais naturals, la biodiversitat i els valors ambientals de les Illes Balears.

És gràcies al teu suport que som independents, crítics i autònoms.

És gràcies a tots els que formem el GOB que la nostra veu és més forta.

Per aixó, et demanem que et sumis a nosaltres, que fassis el GOB, que reforcis el nostre projecte de conservació del territori i de la biodiversitat de Mallorca.

El GOB el feim tots, acosta’t!

 

Quant costa ser soci/sòcia del GOB?

La quota anual de soci és de 60€, però tenim també quotes per menors d'edat, per a famílies i per empreses. El pagament de la quota es pot fraccionar, i pagar la part corresponent de forma mensual o trimestral. I si et vols fer soci però en aquests moments no pots assumir la quota normal, també et pots acollir a una quota reduïda. Al formulari d'associació et presentam les diferents possibilitats.

 

Què es fa amb els meus diners?

El GOB destina íntegrament les quotes del GOB a desenvolupar les campanyes de protecció del territori i els projectes de conservació, ornitologia, educació ambiental i sensibilització.

L'entitat realitza anualment una auditoria de comptes per assegurar la transparència i rigor en la utilització dels fons que percep. La informació sobre l'estat dels comptes la pots trobar a la seva memòria anual.

Al ser una entitat declarada d’utilitat pública les quotes i donatius desgraven el 75%.

 

 

Quins avantatges té ser soci del GOB?

A més de donar suport a l’entitat, ser soci/a del GOB et permet gaudir de certs avantatges:

Un seguit d’empreses ofereixen descomptes als socis del GOB. Consulta’ls aqui.

Les quotes i donatius fins a 150€ tenen una desgravació del 75% del seu import en l'IRPF de l'any 2016 i 2017.

Si aquesta aportació no surt al teu esborrany de declaració de renda, vol dir que no tenim les teves dades. Contacta amb nosaltres a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

A més a més:

  • Tindràs prioritat i descomptes en els nostres productes, cursos i activitats.
  • Tindràs dret d’assistència i vot a les assemblees de socis, on s’informa i debat sobre la activitat del GOB i on podràs expressar les teves opinions i suggeriments. 
  • Tens a la teva disposició el Centre de Documentació Ambiental: biblioteca especialitzada en medi ambient amb servei de préstec, àrea de lectura, 
  • videoteca,...
  • Rebrás informació de primera mà de les nostres campanyes, activitats, accions de voluntariat, formatives, etc. Si no reps el nostre butlletí de notícies clica aquí.

Formulari d'associació al GOB

Dades personals


 

Dades del compte bancari


(cas que ara mateix no tenguis a mà les dades bancàries, remet-nos igualment el formulari amb la resta de dades i ens posarem en contacte amb tu més tard)

 

Quota
Powered by BreezingForms