Fes-te'n soci/a

hihacosesquenopodenesperar

Foto: Xavier Mas

 

Hi ha coses que no poden esperar

La mar, els recursos naturals, el territori, la valuosa biodiversitat, les espècies emblemàtiques... ja no poden esperar més. Necessiten el teu suport per mantenir-se vives, protegides, conservades.

Necessitam frenar, agafar aire, reflexionar i proposar models alternatius. Conscienciar-nos, pensar col·lectivament, fer força i pitjar, per canviar les coses.

No esperis més, fes-te del GOB.

Vols saber més sobre nosaltres? Clica aquí

Formulari d'associació al GOB

Dades personals


 

Dades del compte bancari


(cas que ara mateix no tenguis a mà les dades bancàries, remet-nos igualment el formulari amb la resta de dades i ens posarem en contacte amb tu més tard)

 

Quota


 

 

Declaro que les dades personals que facilito són certes, i que he llegit i accepto la política de protecció de les dades personals de l'entitat.

Powered by BreezingForms

Algunes imatges del que feim...

 

Què es fa amb els meus diners?

El GOB destina íntegrament les quotes del GOB a desenvolupar les campanyes de protecció del territori i conservació d’espais naturals.

També cerca i aconsegueix recursos per a realitzar diferents projectes en els àmbits de protecció d’espècies, ornitologia, educació ambiental i sensibilització.

Aquí pots descarregar la darrera memòria d'activitats (2017).

L'entitat realitza anualment una auditoria de comptes per assegurar la transparència i rigor en la utilització dels fons. Està disponible per a la consulta als socis interessats.

graficaingressos2

graficadespeses2

 

Avantatges fiscals dels socis del GOB

A més de donar suport a l’entitat, ser soci/a del GOB desgrava fiscalment.

Les quotes i donatius fins a 150€ tenen una desgravació del 75% del seu import en l'IRPF.

 

Dubtes i més informació

Si tens qualsevol dubte, fer el pagament d’altra manera, modificar les teves dades o necessites més informació contacta amb recursos@gobmallorca.com