sumagob

 

És gràcies als nostres socis i voluntaris que podem dur a terme les nostres accions i campanyes a favor del territori, els espais naturals, la biodiversitat i els valors ambientals de les Illes Balears.

És gràcies al teu suport que som independents, crítics i autònoms.

És gràcies a tots els que formem el GOB que la nostra veu és més forta.

Per aixó, et demanem que et sumis a nosaltres, que fassis el GOB, que reforcis el nostre projecte de conservació del territori i de la biodiversitat de Mallorca.

El GOB el feim tots, acosta’t!

 

Formulari d'associació al GOB

Dades personals


 

Dades del compte bancari


(cas que ara mateix no tenguis a mà les dades bancàries, remet-nos igualment el formulari amb la resta de dades i ens posarem en contacte amb tu més tard)

 

Quota anual


El primer any es cobrarà la quota de forma proporcional al temps restant per a finalitzar l'any.

 

 

Declaro que les dades personals que facilito són certes, i que he llegit i accepto la política de protecció de les dades personals de l'entitat.

 

Què es fa amb els meus diners?

El GOB destina íntegrament les quotes del GOB a desenvolupar les campanyes de protecció del territori i conservació d’espais naturals.

També cerca i aconsegueix recursos per a realitzar diferents projectes en els àmbits de protecció d’espècies, ornitologia, educació ambiental i sensibilització.

Aquí pots consultar la darrera memòria d'activitats (2019).

L'entitat realitza anualment una auditoria de comptes per assegurar la transparència i rigor en la utilització dels fons. Està disponible per a la consulta als socis interessats.

 

Aquesta fou la nostra distribució d'ingressos l'any 2019:

 

i aquest fou el seu destí:

 

Avantatges fiscals dels socis del GOB

A més de donar suport a l’entitat, ser soci/a del GOB desgrava fiscalment.

Les quotes i donatius fins a 150€ tenen una desgravació del 75% del seu import en l'IRPF.

 

Vols saber més sobre nosaltres?

Clica aquí

 

Per qualsevol dubte, fer el pagament d’altra manera, modificar les teves dades o necessites més informació contacta amb recursos@gobmallorca.com