Fes-te'n soci/a

sumagob

 

El teu suport és fonamental

Gràcies als socis i sòcies que ens donen suport econòmicament podem dur a terme les nostres accions i campanyes a favor del territori, els espais naturals, la biodiversitat i els valors i recursos naturals de Mallorca.

Gràcies als socis i sòcies som independents, lliures, crítics i autònoms i podem treballar per una millora de les condicions mediambientals de les Illes per tal d’avançar cap a un entorn de sostenibilitat ecològica i social.

Vols saber més sobre nosaltres? Clica aquí

Formulari d'associació al GOB

Dades personals


 

Dades del compte bancari


(cas que ara mateix no tenguis a mà les dades bancàries, remet-nos igualment el formulari amb la resta de dades i ens posarem en contacte amb tu més tard)

 

Quota


Powered by BreezingForms

 

Què es fa amb els meus diners?

El GOB destina íntegrament les quotes del GOB a desenvolupar les campanyes de protecció del territori i conservació d’espais naturals.

També cerca i aconsegueix recursos per a realitzar diferents projectes en els àmbits de protecció d’espècies, ornitologia, educació ambiental i sensibilització.

Aquí pots descarregar la darrera memòria d'activitats (2017).

L'entitat realitza anualment una auditoria de comptes per assegurar la transparència i rigor en la utilització dels fons. Està disponible per a la consulta als socis interessats.

graficaingressos2

graficadespeses2

 

Avantatges fiscals dels socis del GOB

A més de donar suport a l’entitat, ser soci/a del GOB desgrava fiscalment.

Les quotes i donatius fins a 150€ tenen una desgravació del 75% del seu import en l'IRPF.

 

Dubtes i més informació

Si tens qualsevol dubte, fer el pagament d’altra manera, modificar les teves dades o necessites més informació contacta amb recursos@gobmallorca.com