Dilluns, 21 Octubre 2019 12:33

Finalitza amb èxit la 1a edició del curs de Natura organitzat pel GOB

El curs "Natura, un recurs educatiu per a la transformació social", basat en el medi marí, la vegetació mediterrània i l'ornitologia, està adreçat a agents de canvi.

Durant tota la setmana passada, un total de 29 persones han participat en la 1a edició d’un curs de natura adreçada específicament a mestres, professors i educadors. El curs, titulat "Natura, un recurs educatiu per a la transformació social", i homologat per la Conselleria d’Educació i Universitats, s’ha desenvolupat en 6 sessions i dividit en tres blocs temàtics: medi marí, vegetació mediterrània i ornitologia. S’ha pogut gaudir dels coneixements d’experts en la matèria i grans divulgadors del coneixement: Josep-Maria Gili (CSIC), Joan Rita (UIB) i  Pere Vicenç (GOB). 

Amb aquesta acció formativa, el GOB pretén apropar els coneixements i visions sobre el medi natural a les persones que poden actuar com a agents de canvi i propiciar la transformació social. Treballar apropant la natura a la societat afavoreix que es produeixin canvis en el comportament de les persones i que s’actuï per a un desenvolupament més equitatiu, sostenible i just.

Finalitzat el curs, queda la sensació que queda molt per descobrir i per divulgar, però també queden ja algunes eines per començar a fer-hi feina.

 

WhatsApp Image 2019 10 21 at 10.31.31

 

 

Llegir 488 vegades Darrera modificació el Dimarts, 22 Octubre 2019 09:42

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.