Dilluns, 16 Setembre 2019 10:14

GOB i Decathlon participen en una jornada de voluntariat ambiental al bosc de Bellver

Imatge del grup de voluntaris de la jornada ambiental d'ahir realitzada per Luís Alberto Domínguez Imatge del grup de voluntaris de la jornada ambiental d'ahir realitzada per Luís Alberto Domínguez

Ambdues entitats col·laboraren ahir en una jornada de voluntariat ambiental, retirant residus del bosc, construint caixes niu i donant a conèixer les aus d'aquest entorn.

 

Ahir diumenge, a prop de 100 voluntaris convocats per Decathlon i coordinats pel GOB realitzaren un matí de feina al bosc de Bellver per tal de generar consciència medi ambiental mitjançant una sèrie d'activitats i tallers educatius.

Durant la jornada es va realitzar una retirada de residus del bosc de Bellver, on es recolliren envasos, vidre, microplàstics i una gran quantitat de burilles, posant de manifest la manca de sensibilització amb els ecosistemes d'aquests espais. A més, es varen donar a conèixer les aus d'aquest entorn a través de la construcció de caixes niu i un taller d'anellament, conduits pels ornitòlegs del GOB. Gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Palma, també es va dedicar una activitat a conèixer les trampes de captura d'escarabats perforadors de pins, una mesura de control d'aquesta plaga forestal que amenaça el bosc de Bellver.

El bosc de Bellver no només és l'entorn d'un castell, un pulmó de Palma i un lloc per fer esport o passejar. És també un magnífic espai natural amb una potencialitat molt gran per a l'educació ambiental i la sensibilització de la ciutadania envers la natura. Per això des del GOB animam l'ajuntament de Palma a treballar en aquest sentit, dotant al bosc d'un programa d'interpretació ambiental per tal que els visitants puguin conèixer i valorar el patrimoni natural de Bellver.

unnamed

 

unnamed2

unnamed3

Llegir 366 vegades Darrera modificació el Dilluns, 16 Setembre 2019 12:46

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.