Dimecres, 05 abril 2023 13:06

Presentació de la Digitalització de la revista "Es Busqueret"

Avui s’ha presentat la digitalització de Es Busqueret, la revista de divulgació naturalística del GOB, a la Sala de Graus de l’Edifici Ramón Llull, digitalització que ha estat realitzada pel Servei de Documentació i Arxiu de la UIB.

 

Per part de la UIB han assistit a la presentació Maurici Mus, vicerector de gestió i política de postgrau i formació permanent, Joan Espina, director del Servei de Documentació i Arxiu; Miquel Pastor, cap de la unitat de Projectes Documentals i Eduard del Valle, cap de la unitat de Digitalització i Preservació Digital.
Per part del GOB Marina Tysoe, membre de la junta directiva del GOB i Manuel Suárez, editor de la revista.


Es Busqueret va néixer l'any 2000 de forma molt modesta i 23 anys després és un referent sobre la natura de les illes balears, amb una qualitat al nivell de grans revistes de divulgació a nivell estatal i en la qual han participat centenars de persones de forma voluntària i desinteressada.
Aquest procés ajuda a la conservació de la revista així com a la divulgació dels seus continguts ja que permet la consulta tant per article, autor, dates, matèria o volums complets.


Pots consultar el treball final de digitalització aquí:
https://ibdigital.uib.es/greenstone/library/collection/busqueret/page/about

I els darrers números de Es Busqueret aquí:
www.esbusqueret.com

 

Llegir 162 vegades Darrera modificació el Dimecres, 05 abril 2023 13:36

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob