Dilluns, 18 Març 2019 09:10

Plantam un bosc de ribera a s'Albufera

En el marc de la nostra línia de voluntariat ambiental de suport als espais protegits

  

El passat dissabte, 43 voluntaris del GOB participaren en una jornada de feina al Parc Natural de s'Albufera de Mallorca consistent en la plantació d'arbres vora la llacuna de Ses Pardes. En total es plantaren 90 arbres, concretament polls (Populus alba) i fleixos (Fraxinus angustifolia).

L'objectiu de la plantació és dotar la llacuna d'uns marges poblats per bosc de ribera, per tal de millorar-ne l'hàbitat i possibilitar el descans i refugi de diverses espècies d'aus.

La jornada va comptar amb el suport i col·laboració del Parc Natural, especialment del seu equip d'educadors que va explicar als assistents les característiques bàsiques de s'Albufera i de la llacuna de Ses Pardes, i que va coordinar la feina.

Aquesta actuació compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad, en el marc del seu programa de voluntariat ambiental.

 

IMG 20190316 WA0026

 

IMG 20190316 WA0065

Llegir 1123 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Març 2019 09:33

Enguany tenim un repte, llançam la ILP "Avui per demà" per garantir el benestar de les generacions futures. Entra a http://avuiperdema.org i informa't de com pots contribuir al canvi.

Necessitam la teva signatura i la teva implicació!

uneixtealgob