Dijous, 20 Mai 2021 12:30

Cadena humana per un Son Bonet viu!

El proper diumenge 23 de maig a les 12h la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd ha convocat una cadena humana contra el parc fotovoltaic projectat per AENA.

Avui de matí la Plataforma Son Bonet Pulmó Verd ha donat una roda de premsa, acompanyada pel GOB Mallorca, per anunciar com serà la cadena humana prevista pel proper diumenge 23 de maig a les 12h. a Ca'n Balo i Camí de Son Bonet.

La iniciativa pretén reivindicar un cop més Son Bonet, aeròdrom d’AENA, com a pulmó verd d’Es Pla de na Tesa, Cas Capità, Es Pont d’Inca, i totes les urbanitzacions dels voltants, per rebutjar el parc fotovoltaic projectat per AENA a aquest espai.

Els participants hauran de portar la mascareta i la cadena humana es realitzarà amb la separació de 2 metres entre persones, complint amb la normativa Covid-19.

Per un Son Bonet viu, uneix-te a la cadena humana el proper diumenge 23 de maig a les 12h!

Llegir 154 vegades
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.