Imprimir aquesta pàgina
Divendres, 23 Octubre 2009 01:00

23/10/09 El sopars sostenibles “De Residus, gens ni Mica” arriben a Consell i se sumen al sopar solidari anual de l’ONG, S’Altra Senalla.

Durant el proper dissabte la família Carmanyola actuarà a la Fira del Vi de Consell i també al sopar organitzat per S’Altra Senalla en el marc de la Trobada Estatal de Comerç Just

Divendres, 23 d'octubre de 2009

El sopars sostenibles “De Residus, gens ni Mica” arriben a Consell i se sumen al sopar solidari anual de l’ONG, S’Altra Senalla.
Durant el proper dissabte la família Carmanyola actuarà a la Fira del Vi de Consell i també al sopar organitzat per S’Altra Senalla en el marc de la Trobada Estatal de Comerç Just


Aquest proper dissabte dia 24 d’octubre la campanya “De Residus, gens ni mica” impulsada pel GOB amb el suport de Departament Insular de Gestió de Residus del Consell de Mallorca, durà a terme dues activitats de sensibilització consistents en sopars sostenibles.

En aquests sopars es disposarà de vaixelles (plats i tassons reutilitzables) per tal de fomentar les bones pràctiques a festes i sopars. Aquestes vaixelles editades pel GOB i el Consell de Mallorca són cedides a les entitats per tal de dur a terme els diferents events. Dins el marc d’aquests sopars es contarà amb l’actuació de la Família Carmanyola, espectacle d’animació teatral de sensibilització ambiental, en tema de reducció de residus. Aquest espectacle està produït per Tucano entreteniment i Sa Botiga des Buffon’s i la seva posada en escena va a càrrec de Los Guasones.

Ambdues actuacions es realitzen el mateix dissabte, però a diferents àmbits.

Per una banda, la campanya arriba a la Fira del Vi de Consell, on després de l’acte del ”Picat de Glosses” que començarà a a les 21:00 hores a la carpa gran situada a la plaça Major de Consell, actuarà la família Carmanyola durant la degustació de Paté i Camaiot.

Per altra banda, el sopar solidari, organitzat per l’ONG de comerç just S’Altra Senalla, contarà també amb el suport de la campanya “De Residus, gens ni mica” i també hi participarà la Família Carmanyola. Aquest sopar, és el sopar anual organitzar per S’Altra Senalla per a socis i simpatitzats i està dins del programa de l’Assemblea  de la Coordinadora Estatal de Comerç Just. El sopar es durà a terme al restaraurant de Son Lledó (Campus UIB) a partir de les 21 hores.

Llegir 1113 vegades Darrera modificació el Dimarts, 26 Juny 2012 11:00