Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 26 Octubre 2009 00:00

26/10/09 La campanya del GOB amb el Consell de Mallorca “ De Residus, gens ni mica” realitzà dos sopars sostenibles a Consell i amb l’ONG S’Altra Senalla.

La Familia Carmanyola fa doblet per sensibilitzar en matèria de reducció de residus.

26 d’octubre de 2009

La campanya del GOB amb el Consell de Mallorca “ De Residus, gens ni mica” realitzà  dos sopars sostenibles a Consell i amb l’ONG S’Altra Senalla.
La Familia Carmanyola fa doblet per sensibilitzar en matèria de reducció de residus.


El GOB amb el suport del Departament Insular de Gestió de Residus  i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Conselll i de l’ONG S’Altra Senalla es van dur a terme dos sopars sostenibles per fomentar la reducció de residus.

El passat dissabte dia 24 d’octubre en el marc de la Fira del Vi de Consell, a la degustació de patés i camaiot, va contar amb la vaixella reutilitzable editada pel GOB, fomentant la reducció de residus de plats i tassons d’un sol ús. A més de contar amb la presencia de la Familia Carmanyola, espectacle d’animació teatral i de sensibilització ambiental pel foment de l’ús de vaixelles reutililtzables.

El mateix dissabte en el marc del sopar anual de l’ONG de comerç just S’Altra Senalla, la familia Carmanyola i la campanya “ De Residus, gens ni mica” va fer doblet. Es va aprofitar aquesta data assenyala de l’ONG per tal de donar suport al comerç just i fomentar la reducció de residus a les festes, entre els socis i simpatitzants d’aquesta ONG. El sopar es va servir amb la vaixella reutilitzable de la campanya com a  bona pràctica ambiental.

D’aquesta manera la campanya es consolida amb bona acollida per part d’Ajuntaments, i entitats, en properes dates es realitzaran noves accions pel foment de la reducció de residus. Aquestes exitoses accions es sumen als sopars  sostenibles  que s’han duit a terme a Santa Maria del Camí i Estellencs.

La familia Carmanyola, espectacle a càrrec de la companyia “Los Guasones” i produïda per “Tucano entreteniment” i “Sa Botiga des Buffon’s” oferirà noves actuacions dintre el marc la campanya amb altres línies d’accions encaminades en reduir residus com les bosses de plàstic a mercats.

Més info a:

Llegir 1124 vegades Darrera modificació el Dimarts, 26 Juny 2012 10:56