Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 30 Setembre 2010 01:00

30/09/10 Presentació avui del darrer estudi de Greenpeace sobre la incineració.

Titulat "La incineración de residuos en cifras: Análisis socio-económico de la incineración de residuos municipales en España”. L’acte es durà a terme a les 19h al Club Diario de Mallorca.

 

 

Dijous 30 de setembre de 2010

Presentació avui del darrer estudi de Greenpeace sobre la incineració.

Titulat "La incineración de residuos en cifras: Análisis socio-económico de la incineración de residuos municipales en España”. L’acte es durà a terme a les 19h al Club Diario de Mallorca.


Fa unes setmanes el GOB va presentar l'informe de l'entitat que avala la petició de tancament de la incineradora de Son Reus, precisament ara, abans de que es posi en marxa el segon forn de la incineradora i que tenim dades objectives que posen de manifest la manca de prioritatzació fins ara de les  polítiques del consell de Mallorca, adreçades a la minimització de residus, reciclatge i reutilització.

El GOB treballa conjuntament amb entitats com Greenpeace  en la lluita contra la incineració. Es per aquest motiu que avui a les 19h el GOB ha organitzat juntament amb el Club Diario de Mallorca, la presentació del darrer estudi de Greenpeace "La incineración de residuos en cifras: Análisis socio-económico de la incineración de residuos municipales en España"


A l'acte hi intervindràn Macià Blàzquez, president interinsular del GOB i doctor en geografia per la UIB i Julio Barea resposable de campanyes de contaminació.

Aprofitant la visita del responsable de Greenpeace, membres d'aquest entitat i del GOB, es reuniran durant el dia d'avui amb Josep Ferrà, Director Insular de Residus del Consell de Mallorca i David Abril, Director General de Canvi Climàtic i Educació Ambiental del Govern de les Illes Balears.

Llegir 1202 vegades Darrera modificació el Dimarts, 14 Juliol 2015 19:53