Divendres, 08 Juny 2018 14:32

La platja de Es Murters, a ses Covetes, demana una mar sense plàstic

Es Murters (ses Covetes) Es Murters (ses Covetes)

Les entitats de la campanya ‘Per una mar sense plàstic’ han escrit un missatge sobre l' arena en el Dia Mundial dels Oceans.

Amics de la Terra, Greenpeace, GOB, Fundació Deixalles, Rezero, PIMECO, Recircula i Retorna són les entitats que donen suport a la campanya ‘Per una mar sense plàstic’ i han aprofitat el Dia Mundial dels Oceans per deixar un missatge ben clar sobre la sorra de la platja d’Es Murters (ses Covetes).

En el manifest de la campanya, les entitats donan solucions per revertir l’estat d’un mar Mediterrani que, avui en dia, presenta una de les concentracions més altes de contaminació per plàstics del món.

Una d’elles es recuperar la pràctica de tornar les llaunes i les botelles a la tenda, com preveu la futura Llei balear de Residus. Aquesta eina ja s’utilitza a 40 regions de tot el món amb éxit i ha de ser una gran ajuda per evitar que cada dia 1 milió d'envasos de begudes es perdin i acabin contaminant les Illes Balears.

En el cas del plàstic, cada dia a les Balears es venen 500.000 botelles, de les quals 350.000 es perden i contaminen el nostre entorn.

 

Aquesta acció ha estat realitzada amb el suport econòmic de Beyond Plastic Med. El seu contingut és responsabilitat del GOB i no es pot considerar que reflexa la opinió de la Fundació Prince Albert II de Mónaco, de BeMed o dels seus fundadors

Llegir 849 vegades Darrera modificació el Dijous, 18 Juny 2020 10:43

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.