Divendres, 08 Juny 2018 14:32

La platja de Es Murters, a ses Covetes, demana una mar sense plàstic

Es Murters (ses Covetes) Es Murters (ses Covetes)

Les entitats de la campanya ‘Per una mar sense plàstic’ han escrit un missatge sobre l' arena en el Dia Mundial dels Oceans.

Amics de la Terra, Greenpeace, GOB, Fundació Deixalles, Rezero, PIMECO, Recircula i Retorna són les entitats que donen suport a la campanya ‘Per una mar sense plàstic’ i han aprofitat el Dia Mundial dels Oceans per deixar un missatge ben clar sobre la sorra de la platja d’Es Murters (ses Covetes).

En el manifest de la campanya, les entitats donan solucions per revertir l’estat d’un mar Mediterrani que, avui en dia, presenta una de les concentracions més altes de contaminació per plàstics del món.

Una d’elles es recuperar la pràctica de tornar les llaunes i les botelles a la tenda, com preveu la futura Llei balear de Residus. Aquesta eina ja s’utilitza a 40 regions de tot el món amb éxit i ha de ser una gran ajuda per evitar que cada dia 1 milió d'envasos de begudes es perdin i acabin contaminant les Illes Balears.

En el cas del plàstic, cada dia a les Balears es venen 500.000 botelles, de les quals 350.000 es perden i contaminen el nostre entorn.

Llegir 756 vegades Darrera modificació el Divendres, 08 Juny 2018 14:44

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.