Dimecres, 14 Juliol 2021 09:59

La Plataforma contra els Megacreuers celebra que altres ciutats europees posin límits a aquest tipus de turisme massiu

El govern italià signa un decret que prohibeix l'entrada a Venècia de megacreuers.

Ahir va ser un dia històric per Venècia. El govern italià va prohibir finalment per decret l'entrada de grans creuers al centre de la històrica ciutat.

Des de la Plataforma contra els Megacreuers celebram la iniciativa i instam a les autoritats espanyoles, autonòmiques i locals a prendre decisions valentes com les que han pres els dirigents italians. Cada ciutat és diferent i té contextos específics, però és urgent  prendre decisions orientades a posar límits a models econòmics que tenen greus impactes socials i ambientals sobre el territori.

Des de la Plataforma fa temps que deim que, mentre no s'estudiïn els impactes econòmics, socials i ambientals que tenen els megacreuers sobre la nostra ciutat (que ja sabem és la segona d'Europa més contaminada per aquest tipus d'embarcacions), no s'ha de permetre que arribi al port de Palma més d'un creuer al dia.

És el moment de prendre decisions valentes: deixem de fer un tabú del fet de parlar dels límits al turisme.

Llegir 532 vegades Darrera modificació el Dimecres, 14 Juliol 2021 10:19
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.