Vols informar-nos d'una agressió ambiental?

Diàriament els ciutadans som testimonis de moltíssimes agressions ambientals, i una part d'elles constitueixen infraccions o delictes contra el medi ambient i el territori.

canyamelpala

 

La via més directa per posar aquestes situacions en coneixement de les autoritats és contactant amb els Agents de Medi Ambient de la Comunitat Autònoma a través del telèfon 112 o amb el Servei de Protecció de la Naturalesa de la Guàrdia Civil (Seprona) telefonant al 062.

En els casos en que es requereixi una intervenció immediata per verificar la infracció, com per exemple el fondeig sobre posidònia, la via adequada és la cridada al telèfon d'emergències 112.

Tot i això, si vols també pots fer-nos arribar la informació a nosaltres. Des del GOB valorarem la situació, i en cas de ser adient podrem interposar la denúncia administrativa o penal pertinent. A més a més, si el cas ho requereix, realitzarem també denúncia pública a través dels mitjans de comunicació.

La teva denúncia pot ser anònima, si així ho desitges, però t'agrairem que ens facilitis algunes dades de contacte, només per garantir que si cal, podrem contactar amb tu per ampliar informació i preservant sempre la teva privacitat i la teva identitat.

Així idò, a continuació posam a la teva disposició un formulari mitjançant el qual ens podràs fer arribar informació sobre qualsveol possible agressió, infracció o delicte ambiental o territorial.

Gràcies per contribuir a preservar el territori i la biodiversitat!