Dimecres, 19 Desembre 2018 11:41

Assemblea general 2018: presentam el resum d'activitats i renovam la junta directiva

L’assemblea de socis del GOB celebrada el passat dilluns 17 de desembre va aprovar la memòria anual 2018, el balanç a 30 de novembre de 2018 i el pressupost de l’entitat pel 2019.

 

Amb la memòria es varen presentar als socis, i ara a la societat, els resultats de les accions duites a terme durant el 2018 en els camps de la defensa del territori i de la biodiversitat, els programes de sensibilització, educació i formació ambiental i les accions de conservació de la biodiversitat, així com detalls sobre el seu funcionament, finançament, estructura i relació amb els socis.

La memòria completa es pot descarregar aquí.

La feina realitzada ha estat possible gràcies al suport dels socis i donants i la feina de l’equip humà del GOB compost per l’equip tècnic, la junta directiva, els membres de comissions i grups de treball i els voluntaris. Aquesta força social ha de continuar viva i s’ha de mantenir i augmentar per poder continuar amb la feina, millorar i ser més forts.

El 2018 el GOB ha desenvolupat un pressupost d’uns 323.000 € en el que un 71% dels ingressos provenen de fons privades: la majoria, el 56,4%, són aportacions de socis i donants, 4,9% són vendes i activitats pròpies i 9,7% són donacions d’empreses. El finançament públic, que suposa el 29% del total del seu pressupost, es desglossa en un 10,4% de contractes administratius per a la prestació de serveis i 18,6% de subvencions públiques per a projectes. Pel 2019 la previsió econòmica és similar, si bé es té previst reforçar encara més les fonts privades (socis, donants i activitats).

pressupost 2018 30 novembre assemblea Resum i gràfiques 4

 

Per aquest motiu i per assegurar la nostra independència i capacitat d’acció, continuam llançant campanyes de socis, com ara la que està en marxa amb el lema #MésMassificacióÉsMenys, en la que destaquem la feina feta al 2018 i la que queda per fer al 2019 i endavant, en la lluita per la protecció del territori, la conservació de la biodiversitat i la sensibilització i educació ambiental.

A més de presentar el resum anual i el balanç pressupostari, l'assemblea va elegir vocalies a la junta directiva i presidència interinsular. Així, la nova junta directiva està integrada per Amadeu Corbera (que a més continuarà com a president de la secció de Mallorca), Inmaculada Férriz, Maria Fullana, Xavier Llabrés, Pedro Martínez, Ferran Mercant, Mercè Morató, Clàudia Pich i Marina Tysoe. El nou president interinsular, elegit conjuntament amb el GOB-Menorca i el GEN-GOB-Eivissa serà Joan Bosco Febrer.

 

Llegir 690 vegades Darrera modificació el Dimecres, 19 Desembre 2018 12:33

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.