Divendres, 19 Març 2021 10:54

Ens sumam a la xarxa de pagesos multiplicadors de llavors de l'Associació de Varietats Locals

El GOB va signar dijous un acord de col·laboració amb l'Associació de Varietats Locals per a la promoció i la conservació de material vegetal a les Illes Balears.

L'Associació de Varietats Locals i el GOB hem signat un conveni de col·laboració per tal de fomentar la recuperació i conservació de les varietats locals de Mallorca, deguda l’elevada erosió genètica d'aquestes.

Des del GOB tenim per objectiu contribuir al coneixement i a la conservació de la biodiversitat, i en especial de les espècies i els ecosistemes propis i els espais naturals on es troben. A través d'aquest acord s'estableix la facilitació de materials i coneixements entre ambdues entitats sobre la recuperació de varietats locals per obtenir uns resultats satisfactoris en termes formatius i productius.

D'aquesta manera, entram a formar part a la xarxa de multiplicadors de llavors de l’Associació de Varietats Locals, que ens facilitarà material vegetal per poder produir i difondre entre les nostres finques, així com informació i documentació en relació amb les varietats locals.

Així mateix, aquesta col·laboració, enmarcada dins la custòdia del territori, també contempla la creació d'un reservori de varietats locals de diferents espècies vegetals entre les diferents finques col·laboradores del GOB, especialment a la Trapa.

Llegir 371 vegades Darrera modificació el Divendres, 19 Març 2021 12:20
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.