Dijous, 28 Mai 2020 11:24

Primera trobada de col·lectius per fer front comú a la crisi des de l’àmbit social.

Ahir més de 40 entitats signants del manifest “La vida al centre” feren una primera trobada a Can Alcover per articular propostes comunes i avançar-se, des de la col·lectivitat, a les amenaces de la crisi que ve.

Col·lectius i entitats diverses - feministes, cooperatives, ecologistes, educació, xarxa municipalista, de l’àmbit de la cultura, anticapitalistes, de l’esquerra independentista, de l’economia social i solidària, sindicats, ateneus - i d’arreu de la illa, es varen reunir ahir a Can Alcover, per una primera trobada al voltant dels principis i propostes del Manifest per a una transició ecosocial “La vida al centre”.

Aquest va ser el punt de partida del que tenim en comú per, des d’aquí, nodrir la proposta amb totes les visions relatives a les qüestions bàsiques i urgents que acompanyaran la crisi social i econòmica que ve i a les que caldrà fer front de manera conjunta i coordinada.

Sabem que és una crisi sistèmica i multidimensional i per això es requereix una resposta forta i coordinada per respondre als perills de retrocesos i precarització vitals , i generar alternatives reals des d’una base social ampla i cohesionada.

Iniciam un procés que pretén sumar i incorporar totes les visions, les veus i reivindicacions dels col·lectius i generar accions que pretenen anar una passa més enllà tant en la protesta i reivindicació com en la generació i exigència d’alternatives.

En 15 dies està prevista una segona trobada a la que la s’aniran sumant la resta de col·lectius i entitats signants (més de 126 entitats) que han manifestat la intenció d’implicar-se activament en el procés.

Més informació a www.lavidaalcentre.org

 

Llegir 767 vegades Darrera modificació el Dimecres, 31 Març 2021 11:52
DÓNA per AQUESTA CAMPANYA
Les accions per la incidència política, la transformació social i la conservació de la biodiversitat necessiten el teu suport
1€ 3€ Altre import:

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.