Dimarts, 05 Octubre 2010 01:00

Demostrem-ho. El GOB organitza pel "Dia internacional de solucions climàtiques" una acció de simulació a Avingudes

Mobilitza't i fes possible aquest event que s'unirà a mils d'events que es realitzaran aquest dia a tot el planeta.

Dimarts, 5 d'octubre de 2010

DEMOSTREM-HO!

- cotxe
- CO2
+ vida

El GOB organitza pel "Dia internacional de solucions climàtiques" una acció de simulació a Avingudes. Mobilitza't i fes possible aquest event que s'unirà a mils d'events que es realitzaran aquest dia a tot el planeta.


El 10 d'octubre, persones de tot el món s'uniran al Dia Internacional de Solucions Climàtiques de 10/10/10, el dia d'acció pràctica més extensa per a lluitar contra la crisi climàtica.

DEMOSTREM-HO!

El GOB organitza una acció de simulació  a les Avingudes a la que espera que hi participin més de 200 persones. L'objectiu és denunciar l'addicció de la nostra societat al cotxe i fer una comparativa, amb una simulació real estàtica de l'espai ocupat, la contaminació i el renou que genera el transport de 120 persones en mitjans de transport sostenibles en comparació amb l'ús del vehicle privat.


Per fer-ho es simularà el transport d'aquests 120 passatgers comparant 4 fotografies i per això necessitam la participació de 100 cotxes, la simulació de dos vagons del futur tramvia, 2 autobusos urbans i 120 persones a peu o en bicicleta.


Aquesta prova es va celebrar a Estrasburg al 1990 amb caràcter pedegògic i a Barcelona l'any 2009 amb l'objectiu de demostrar que la mobilitat sostenible és la solució a la congestió de la ciutat.


Qui
: es pretén comptar amb la participació de més de 200 voluntaris, tant per a la simulació com per al desenvolupament i logística de la simulació.

Per participar només cal que et posis en contacte amb el GOB al correu electrònic Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al telèfon 971496060 i fer referència a l'assumpte a  "Acció 10/10/10". Et requerirem les dades necessàries per a la inscripció i tota la informació referent a com es desenvoluparà l'acte. La participació inclourà acreditació, berenar pels assistents i camiseta de regal.


L'acte, organitzat pel GOB, compta amb la col·laboració de les entitats del Col·lectiu Mesa Cívica: Mou-te per Ciutat i la col·laboració i implicació indispensable de l'Ajuntament de Palma (regidoria de mobilitat, infrastructures i consum), SMAP i EMT que han possibilitat el tall de trànsit, la seguretat i la logística necessària per poder desenvolupar l'acte. També s'ha comptat amb el suport de Tram Badia i la Conselleria de Mobilitat.


L'acte serà gravat i es faran les fotografies en perspectiva de les 4 simulacions.


On
: La simulació es durà a terme en el tram d'Avinguda Compte Sallent comprès entre en C/ 31  de desembre i el C/ Antoni Marquès Marquès.

Quan
:  Serà aquest proper diumenge i es té previst que la duració de l'acte sigui entre 9.00h i les 13.00h del matí.

Al seguent enllaç teniu un video de la simulació que es va fer a Barcelona:

http://www.tv3.cat/videos/2878870


EL DIA INTERNACIONAL DE SOLUCIONS CLIMÀTIQUES 10/10/10

Aquest dia està sent coordinat per la campanya internacional 350 .org i 10:10 Global.


El 10/10/10 mostrarem al món sencer que nosaltres, el poble, podem fer-lo, però necessitem polítiques decisives provinents dels líders per a assolir-lo a una escala en la qual realment sigui important. L'objectiu del dia no és solucionar el canvi climàtic amb només un projecte, sinó enviar un missatge polític: si podem posar-nos-hi som-hi, vostès també.

Llegir 1050 vegades Darrera modificació el Dilluns, 18 Juny 2012 16:44

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.