Dijous, 07 Setembre 2017 12:50

Es Busqueret 44

Acabam de publicar el número 44 de la nostra revista digital de divulgació naturalística

Acaba de sortir a la llum un nou número d'Es Busqueret. Aquesta revista, exclusivament digital, tracta de forma divulgativa diferents aspectes de la natura, en especial de les aus i de les illes Balears.

En aquest número l’actualitat ve marcada per la terrible situació de la nacra (Pinna nobilis) a la Mediterrània Occidental, però podem trobar també un interessant article sobre l’estudi de la migració a l’Illa de l’Aire (Menorca), un viatge ornitològic i paisatgístic per l’oest d’Estats Units, podem aprendre coses sobre el virot petit (Puffinus mauretanicus), a identificar les dues espècies de grans voltors de Mallorca, conèixer els caragols endèmics del gènere Xerocrassa que viuen a les Balears o com la gent participa en el seguiment de les colònies de cria de cabots (Delichon urbicum) d’Artà. A més a les seccions "sabies que" i "notícies del món" ens expliquen coses interessants sobre les aus, descobrim noves coses del món de la fotografia a través de l’objectiu i el quadern de camp ens explica els albiraments d’aus més interessants dels darrers mesos.

Es Busqueret és una revista digital, que podeu trobar aquí (el darrer número i els anteriors):

www.esbusqueret.com

Llegir 171 vegades Darrera modificació el Dijous, 07 Setembre 2017 12:56

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.