Divendres, 28 Juny 2019 13:02

El GOB denuncia l'establiment d'un aparcament de pagament en zona protegida, a Formentor

Una doble infracció, una de caire urbanístic i ambiental i una altra de caràcter fiscal per quan s’està fent un ús lucratiu d’uns terrenys no emparats per cap autorització ni concessió per a l’ús de pàrquing públic de pagament.

L’empresa que controla i explota el pàrquing de Formentor situat al costat de la carretera que va al far de Formentor, usa per a aquesta finalitat part del bosc situat fora del recinte del pàrquing, amb l’existència d’un cartell indicador. Aquests espais tenen la classificació urbanística de sòl no urbanitzable d’especial protecció i d’espai natural protegit segons la qualificació ambiental del PORN de la Serra de Tramontana.

A més aquests espais són un annex del pàrquing de pagament. Així hi ha una doble infracció, una de caire urbanístic i ambiental i una altra de caràcter fiscal per quan s’està fent un ús lucratiu d’uns terrenys no emparats per cap autorització ni concessió per a l’ús de pàrquing públic de pagament.

Per aquests motius SOL·LICITAM que s’investiguin aquests usos inadequats del sòl rústic i protegit al costat del pàrquing de Formentor situat devora la carretera que va al far de Formentor i se prenguin les mesures adients per a restablir la legalitat vulnerada en usos no permesos en els sòls protegits.

Aquesta denúncia s'ha presentat avui davant el Departament de Territori del Consell de Mallorca, l'Agència de Disciplina Urbanística i la Direcció General d'Espais Naturals i Biodiversitat.

 

Les campanyes del GOB depenen del suport econòmic dels seus socis i sòcies.
Suma't a nosaltres ARA!

Llegir 517 vegades Darrera modificació el Dimarts, 23 Juliol 2019 12:45

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.