Divendres, 16 Setembre 2016 17:58

La Plataforma Salvem ses Fontanelles es felicita per la sentència del TSJB que ratifica la denegació de la llicència del gran centre comercial pel govern anterior per al projecte “Palma Springs”

Ara toca donar les passes definitives per recuperar l'espai

 

 

 

 

 

La sentència, donada a conèixer avui, desestima la pretensió de la promotora, la multinacional francesa UNIBAIL RODAMCO, que es declarés nul·la la denegació de la citada llicència, i, a més, la condemna al pagament de les costes del judici.

 

La Plataforma considera que aquest recolzament a les tesis mantingudes pel govern de Bauzà i l'actual suposa un punt d'inflexió cap a la protecció definitiva de l'últim aiguamoll que queda a Palma.

 

Així mateix, insta a l'executiu a adoptar una actitud valenta i decidida per salvar definitivament la zona humida, evitant la seva destrucció per un centre comercial, del tot incompatible amb els valors naturalístics d'aquesta albufera.

 

En una dinàmica de turisme massificat i estacional, socialment percebuda cada vegada amb major intensitat i rebuig, les Illes han d'apostar per la promoció de valors diferents als de sol, platja i compres annexes, ja esgotats. La preservació de Ses Fontanelles constitueix el paradigma de cap a on ha de dirigir-se nostra oferta, i la societat no entendria que no s'avancés en aquesta direcció.

 

 

 

 
Llegir 617 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 Setembre 2016 12:36

festedelgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.