Dijous, 15 abril 2010 01:00

15/04/10 L’Ajuntament de Felanitx ordena clausurar i paralitzar una planta de formigó a la pedrera de Can Centes

El GOB, que havia denunciat l’activitat il·legal d’aquesta planta, assenyala que aquests dies encara s’hi treballava.

15 d’abril de 2010

L’Ajuntament de Felanitx ordena clausurar i paralitzar una planta de formigó a la pedrera de Can Centes
El GOB, que havia denunciat l’activitat il·legal d’aquesta planta, assenyala que aquests dies encara s’hi treballava.


Arran d’una denúncia del GOB de fa mig any, l’Ajuntament de Felanitx ha decidit clausurar i paralitzar l’activitat d’una planta de fabricació de formigó situada a la pedrera de Can Centes, a la carretera de Felanitx a Portocolom.

La planta, que té com a titular l’empresa Hanson Hispania SA no disposava de les autoritzacions pertinents, per la qual cosa l’Ajuntament va donar un termini de 5 dies per acreditar la legalitat de l’activitat, d’acord amb llei 16/2006 de Règim jurídic de els llicències integrades d’activitat de les Illes Balears.

A la vista de la manca d’acreditació, l’Ajuntament, d’acord amb els informes tècnics i jurídics, va ordenar, com a mesura cautelar, la clausura de la planta i la paralització de l’activitat de fabricació de formigó.

Tot i això aquests dies hem pogut comprovar que la planta segueix funcionant, amb la qual cosa podrien entrar en responsabilitat penal, tal com s’afirma al propi decret,  i tal com assenyala la pròpia llei.

Llegir 837 vegades Darrera modificació el Dimarts, 07 Juliol 2015 19:15

uneixtealgob

Reps el nostre newsletter?

Subscriure's

Vols rebre el nostre newsletter setmanal? Inscriu-te aquí i et mantindrem informat de les darrers notícies, agenda d'activitats i altres informacions interessants.